Films over Klundert

Klundert is de moeite waard om te bekijken. Daarom zullen op deze pagina een aantal filmpjes over Klundert geplaatst worden.

Als eerste neemt Kees Hendrikx u mee voor een korte wandeling door het centrum van Klundert.Als u zin heeft om de hele stadswandeling "Kuieren door Klundert" te maken, kunt u een rijk geïllustreerd en informatie routeboekje kopen.De verkoopadressen vindt u op de pagina Stadswandeling van deze website.Wilt u zichzelf laten rondleiden door een deskundige gids? Bel dan een van de daar vermelde telefoonnummers.Wij wensen u een plezierige wandeling.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

A. Krijnen | Antwoord 01.11.2017 10.12

Goedemorgen, ik ben op zoek naar foto's van voor 1996 waarop de oude vlasfabriek van noordhoek en de huisjes aan de overkant van de vlasfabriek

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.04 | 13:59

Graag naam en adres naar redactie@heemkundekringklundert.nl.

...
13.04 | 16:35

Op uw boekje van maart j.l. Staat een foto van mijn oom Thijs. Dit boekje zou ik graag willen hebben. Wilt u het mij toezenden. De verschuldigde kosten zal ik

...
08.04 | 20:16

Van Mourick zegt mij niets.
The Wipe Outs uit Zevenbergen en Klundert, eind jaren '60.
The Blue Stars, allen uit Klundert, ook eind jaren '60

...
08.04 | 10:08

Goedemorgen,
Ik ben op zoek naar de naam van een bandje uit de klundert. In de jaren 70. Ik weet alleen dat mijn oude buurman erin zat. Van Mourick.

...
Je vindt deze pagina leuk