Welkom bij Die Overdraghe

Beste Lezer, Wij zijn altijd op zoek naar oude Klundertse verhalen, foto's of artikelen die betrekking hebben of hadden op Klundert. Heeft u iets voor ons laat het hier weten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door ANs jansen, 21. jun, 2017
MIjn beide oma,s zijn in Klundert geboren of afkomstig. FAmilie naam Verreijen. IK ben bij hetuitzoeken een hoop foto,s en papieren zoals overlijden etc. Tegengekomen. gezien ik de laatste ben met deze gegevens en de familie uitgewaaierd is. Ik wil deze aan de heelkunde kring schenken, omdat er als er mij wat gebeurd, ben inmiddels 60 jaar, vind ik het zonde dat deze gegevens verloren gaaan of inde prullenbak verdwijnen. KUnnen jullie er iets mee? Ben zelf slecht ter been en verder niemand meer waar ik kontakt mee heb in Klundert.
E-mail:
Geschreven door kees hoppenbrouwers, 16. sep, 2014
ik zou dat graag willen lezen,ik heb moeder bol goed gekend ,ben al 50 jaar uit klundert,maar ben de plaats niet vergeten
E-mail:
Geschreven door Mirriam Tak, 7. mei, 2014
In onze familie gaat op dit moment een brief rond die mijn oma, Mw. Bol- de Roos( van smid Bol), geschreven heeft op 29 april 1945 aan haar moeder en broer in Groningen. Het is een brief van 14 kantjes met een persoonlijk verslag van het einde van de oorlog in klundert. Iets voor de heemkundekring?
E-mail:

Nieuwe commentaren

09.08 | 08:26

Hoi Bert,
Ikheb nog een paar foto's gevonden van het miniatuur gem.huisje ,ik zal ze opsturen via het onderstaand e-mail adres .
HG, Dingeman E

...
24.06 | 20:27

Lijst in mededelingen voor geëvacueerde parochianen, febr. 1945:
Op 17 sept 1944 gesn in Moerdijk, Cornelis Beljaars, 27 jr, RK en Hannes Beljaars, 23 jr, RK.

...
11.06 | 20:54

Dag, ik probeer de geschiedenis van mijn voorgeslacht te beschrijven. Mijn opa is uit Klundert gekomen. Is er informatie beschikbaar over Kl eind 19e eeuw?

...
25.03 | 16:57

Voor meer informatie Marianne, graag mail naar redactie@heemkundekringklundert.nl

...