Welkom bij Die Overdraghe

Beste Lezer, Wij zijn altijd op zoek naar oude Klundertse verhalen, foto's of artikelen die betrekking hebben of hadden op Klundert. Heeft u iets voor ons laat het hier weten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door H.A.C.van den Dries, 9. feb, 2018
Goede middag,mijn naam is Huib van den
Dries woonde tot 1959 in Zevenbergen.
Daarna buiten N.Br.!
Heb een spectaculair verhaal over 1febr.1953.
Gaarne bij interresse een telefoonnr. voor
overleg.
Vr.gr.H.van den Dries.
E-mail:
Geschreven door ANs jansen, 21. jun, 2017
MIjn beide oma,s zijn in Klundert geboren of afkomstig. FAmilie naam Verreijen. IK ben bij hetuitzoeken een hoop foto,s en papieren zoals overlijden etc. Tegengekomen. gezien ik de laatste ben met deze gegevens en de familie uitgewaaierd is. Ik wil deze aan de heelkunde kring schenken, omdat er als er mij wat gebeurd, ben inmiddels 60 jaar, vind ik het zonde dat deze gegevens verloren gaaan of inde prullenbak verdwijnen. KUnnen jullie er iets mee? Ben zelf slecht ter been en verder niemand meer waar ik kontakt mee heb in Klundert.
E-mail:
Geschreven door kees hoppenbrouwers, 16. sep, 2014
ik zou dat graag willen lezen,ik heb moeder bol goed gekend ,ben al 50 jaar uit klundert,maar ben de plaats niet vergeten
E-mail:
Geschreven door Mirriam Tak, 7. mei, 2014
In onze familie gaat op dit moment een brief rond die mijn oma, Mw. Bol- de Roos( van smid Bol), geschreven heeft op 29 april 1945 aan haar moeder en broer in Groningen. Het is een brief van 14 kantjes met een persoonlijk verslag van het einde van de oorlog in klundert. Iets voor de heemkundekring?
E-mail:

Nieuwe commentaren

06.06 | 16:49

welo Jose, Helaas kan het wegens omstandigheden dit jaar niet doorgaan. Indien mogelijk volgende braderie in 2019 wel

...
04.06 | 18:12

Mevr Romer,
Bij deze wil ik reageren op de oproep iets te laten zien tijdens de braderie.Het gaat om de tentoonstelling Het verhaal van Klundert.
Vr groet Jose

...
14.04 | 13:59

Graag naam en adres naar redactie@heemkundekringklundert.nl.

...
13.04 | 16:35

Op uw boekje van maart j.l. Staat een foto van mijn oom Thijs. Dit boekje zou ik graag willen hebben. Wilt u het mij toezenden. De verschuldigde kosten zal ik

...